Celina Vandebroek (°1993) is van opleiding klinisch volwassenpsycholoog (KULeuven, 2017) en volgde bijkomende trainingen in de Acceptance and Commitment Therapy en de verwerking van mishandeling en misbruik. Momenteel volgt zij nog een bijkomende opleiding in de psychodiagnostiek aan Thomas More Antwerpen met o.a. modules als ontwikkelings-, persoonlijkheids- en neuropsychodiagnostiek.

Celina begon haar carrière op de afdeling acute zorg van het OPZC Rekem, waar ze zowel personen met angst- en stemmingsstoornissen als persoonlijkheidsstoornissen behandelde. Nadien heeft ze op verschillende afdelingen in het Sint-Franciscusziekenhuis te Heusden gewerkt, waaronder de PAAZ dagtherapie, de dienst endocrinologie, de obesitas- en pijnkliniek en een liaisonfunctie. Ze combineert haar aanstelling bij ons met een zelfstandige praktijk in Heusden en Bocholt.

Celina werkt volgens de principes van de cognitieve gedragstherapie en de acceptance and commitment therapie en voert naast therapie ook psychodiagnostisch testonderzoek uit binnen de praktijk.

Celina is lid van de volgende (beroeps)verenigingen:

  • Psychologencommissie, erkenningsnummer 932118576

  • Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen

SPECIALISMES

  • Angstproblemen

  • Stemmingsproblemen en burn-out

CONTACTGEGEVENS